logo

Udruženje sudija Republike Srpske je stručna organizacija u kojoj se dobrovoljno i po slobodnom pristupu udružuju sudije sa teritorije Republike Srpske, radi ostavarivanja zajedničkog interesa i unapređivanja pravne struke i nauke.

Udruženje je dobrovoljna, strukovna, samostalna, neprofitabilna i nestranačka organizacija.

Pridržavajući se Ustava, Zakona i Statuta u ostvarivanju svojih ciljeva Udruženje se angažuje na djelatnostima usmjerenim ka unapređivanju sudijske struke, razvijanju moralnih vrijednosti članova Udruženja, razvijanju saradnje sa sličnim i drugim udruženjima i organizacijama u Republici Srpskoj i Federacije Bosne i Hercegovine i udruženjima i organizacljama drugih država, kao i na organizovanju aktivnosti usmjerenih na zaštitu ljudskih prava.

SLIKE SA XVI SAVJETOVANJA IZ OBLASTI GRAĐANSKOG PRAVA

Slike sa savjetovanja

 

Opširnije...

Okvirni program rada

XVI SAVJETOVANJE IZ OBLASTI GRAĐANSKOG PRAVA JAHORINA, 17. -20. OKTOBRA 2022. GODINE

 

Poštovani,


Obavještavamo Vas da Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji  sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta XVI Savjetovanje iz oblasti građanskog prava u periodu od 17.-20. oktobra 2022. godine u hotelu "Termag"   na Jahorini.

S poštovanjem

Predsjednik Upravnog odbora
Udruženja sudija Republike Srpske
Milenko Milekić

Dokumenti:

- Pozivno pismo iz građanske oblasti - Jahorina 22

- Pozivno pismo za autore - Jahorina 22

Poboljšanje materijalnog položaja sudija i javnih tužilaca u Republici Srpskoj

PROGRAM RADA V SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNOPRAVNE OBLASTI

V SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI - POZIVNO PISMO


V SAVJETOVANJE IZ PREKRŠAJNO-PRAVNE OBLASTI

 

Radni naziv savjetovanja je:

UPOREDNA ANALIZA

PREKRŠAJNOG ZAKONODAVSTVA U BiH I REGIJI“

Bijeljina, Etno selo „Stanišić“, 24-26.05.2022.godine

Poštovani,

Obavještavamo Vas da Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta organizuje V Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti u periodu od 24.-26. maja 2022. godine u Bijeljini, Etno selo „Stanišić“. Predavači će biti eminentni pravnici i sudije iz naše zemlje i regiona.

Za učešće na Savjetovanju potrebno je da svaki sud, institucija ili učesnik lično (uz navođenje imena, prezimena i profesije) izvrše rezervaciju smještaja.. Rezervacije smještaja se mogu izvršiti putem telefona: 055/ 350-306, putem fax-a: 055/ 350-509 ili e-mail adrese office@etno-selo.com.

Kotizacija za Savjetovanje iznosi 80,00 KM po učesniku i uplaćuje se na račun Udruženja sudija Republike Srpske broj : 562099-00018368-98 kod Razvojne Banke Banja Luka uz naznaku "kotizacija za Savjetovanje iz prekršajno-pravne oblasti". Učesnici su dužni da kopiju virmana o uplaćenoj kotizaciji pošalju na e-mail udruženja sudija RS Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a original predoče prilikom registracije i preuzimanja materijala za Savjetovanje.

Opširnije...

Strana 2 od 14

<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>