logo

Podeli

Poštovani,


Obavještavamo Vas da Udruženje sudija Republike Srpske u saradnji  sa Udruženjem sudija/sudaca u FBiH, Udruženjem sudija u BiH, Centrima za edukaciju sudija i tužilaca u RS i FBiH, Advokatskim komorama RS i FBiH i Pravosudnom komisijom Brčko Distrikta XV Savjetovanje iz oblasti građanskog prava u periodu od 27.-30. oktobra 2021. godine u hotelu "Termag" i « Vučko «  na Jahorini.

Seminar će biti organizovan po katedrama i sesijama u kojima može biti najviše do 120 učesnika  poštujući sve mjere zaštite određene od strane nadležnih institucija kao i mjere zaštite poduzete tokom organizacije savjetovanja, od strane organizatora.

Molim vas da za potrebe Savjetovanja dostavite aktuelna pitanja iz oblasti građanskog prava, da bi se na vrijeme i adekvatno mogla pripremiti i na tu temu obraditi.

 

-GRAĐANSKO PRAVO

(stvarno pravo, obligaciono pravo, porodično pravo, nasljedno pravo i građansko procesno pravo(parnični, vanparnični i izvršni postupak).

-PRIVREDNO PRAVO

(pravo privrednih društava, ugovori robnog prometa,bankarsko pravo i hartije od vrijednosti, stečajno pravo).

-UPRAVNO PRAVO

(materijalno i procesno).

Sesije će biti podijeljene po salama kao I prethodnih godina.
Ukoliko imate još nekih prijedloga, kao I prijava za okrugli sto, možete nam dostaviti na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

S poštovanjem

Predsjednik Upravnog odbora
Udruženja sudija Republike Srpske
Milenko Milekić